Alt det praktiske

Jeres plads i Ejby private dagpleje

Når I får en plads i Ejby private dagpleje, så laver I en kontrakt med mig. Jeg passer 5 børn, som er tilknyttet mit hjem. 

Vi er flere dagplejere der har et tæt samarbejde. Vi er ofte på besøg hos hinanden og på ture sammen. Det er med til at børnene også lærer at færdes i en større børnegruppe. Det gør desuden en stor forskel at være to voksne sammen om de mere strukturerede aktiviteter og så har vi det bare rigtig godt sammen og nyder samarbejdet .

Indkøring

Jeg har stor erfaring i indkøring af børn og dermed en ret god intuition om hvordan jeres børn vil reagere. Børn reagerer meget forskelligt på at skulle passes ude og især på at skulle vinke farvel til mor eller far.
I første omgang skal vi sammen med jer ”overbevise” barnet om at I kommer tilbage. I begyndelsen har barnet derfor ikke behov for mere end et par timers adskillelse fra jer. Efter et par dage begynder børnene som oftest at forstå konceptet med at være hos mig. Men det er meget forskelligt hvad de synes om idéen. Vær derfor indstillet på at være meget fleksible i starten.
Påregn desuden nogle sygedage til børnene når de har været hos mig et par uger. Det er helt normalt at der kommer noget forkølelse og feber som reaktion på at blive passet ude blandt andre.

Rygepolitik

Jeg er ikke-ryger og har et røgfrit hjem.


Dyr

Jeg har 2 hunde. En lille Shetland Sheepdog (bedre kendt som mini collie) som hedder Fister og en Islandsk Fårehund der hedder Sia.
De er begge vant til børn og meget glade for børnene. Derudover har jeg 1 kat og 1
kanin. Kaninen bruger jeg og dagplejebørnene lidt tid på dagligt, da børnene synes det er sjovt at være med til at give dem mad og finde grønt til dem.

Ferie

Når jeg afholder ferie/fridage, skal I selv stå for pasning. Jeg varsler i rigtig god tid.

Forsikring

I skal selv tegne en ulykkesforsikring på jeres barn.


Medbringes

Der skal være skiftetøj og udendørstøj efter årstiden. Får I et alt for rent og fint barn hjem om eftermiddagen, så har det været en kedelig dag hos mig. Så tøj jeres barn kan bevæge sig i og tøj som godt må ”bruges”.

Sutter, bamser eller andre ting som gør det trygt og rart for barnet at være hos mig, medbringes også. Hvert barn får sin egen kurv og knage til skiftetøj m.m.

Clara og Line fejer

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Peter Nielsen | Svar 03.01.2011 17.30

Hej Maybritt
Flot hjemmeside og godt initiativ med privat dagplejeordning.
Hilsen Peter

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

05.05 | 14:52

Man kan ikke ønske sig et bedre sted til sine kæreste små.. Maybritt er fantastisk.. Hun og hendes familie har så meget kærlighed til de små børn.. Knus

...
01.05 | 10:20

Asger har været hos Maybritt i snart 12 måneder. Vi kunne ikke ønske os et bedre sted at få passet vores kæreseste Tak fordi du passer så godt på de små!

...
28.08 | 13:28

Maybritt har været vores dagplejemor i 2 år og 3 mdr. Og man kan trykt efterlade sit barn i Maybritts hænder. En varm anbefaling her fra...

...
11.06 | 08:37

I finder ikke nogen bedre til jeres børn . Maybritt er den bedste til sit job

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE