Målsætning

Målet er . . . 

At være et pasningstilbud, som kombinerer det bedste fra institutionsverdenen og familielivet.
Jeg mener at dette er den ideelle pasningsform for børn i alderen 0-3 år. Det nære og stressfrie pasningsmiljø med børn i små grupper.
Idet jeg har den daglige kontakt med den samme lille gruppe børn, har jeg den optimale mulighed for at inspirere og stimulere børnene i deres leg og udvikling.

Alle forældre burde have mulighed for at vælge deres eget, særlige sted for deres barn. Alt for mange, må tage til takke med en plads et tilfældigt sted.
Mit mål er at være dette helt særlige sted, hvor I føler jer velkommen og en del af min familie. At i har den helt rigtige fornemmelse i maven, når I afleverer jeres børn hos mig.


Aktiviteter

Dagligdagen for børn i 0-3 års alderen skal være udfordrende for det enkelte barn, men især lystbetonet. Jeg følger børnenes fælles og individuelle lege og tiltag og støtter dem i disse. Med udgangspunkt i hvor de er, udfordrer jeg dem til at komme et skridt videre.

Jeg gør meget ud af at børnene skal føle sig hjemme hos mig. Jeg arbejder i vores private hjem og vil gøre alt for at børnene ser det som deres andet hjem - deres sted! Derfor består dagen også af naturlige gøremål som f.eks. at dække bord, give kaninerne mad eller hænge vasketøj op. Der kan bruges meget tid ved kaninernes bur, ligesom tiden kan flyve med en spandfuld klemmer i haven.

Jeg gør meget ud af at markere årets gang med de traditioner som følger. Jeg gør en del ud af fastelavn, påske og jul.

I vinterhalvåret vil vi typisk bruge meget mere tid inde med musik og bevægelse, ligesom forår og sommer indbyder til flere aktiviteter udenfor. Jeg bruger den skønne natur vi har her i Ejby. Planlægger gerne ture ud i lokalmiljøet, hvor børnene kan opleve de helt nære ting såsom skoven, havnen, stranden, gå en tur ned til hestene, køerne eller lamaerne. Børnene elsker når vi cykler en tur i min store cykel.

Alt i alt en god blanding af det, som er voksenstyret og det impulsive. Som gør det muligt at gribe dagen som den melder sig, alt efter humør, vejr og lyst.

Omsorg

Det er min primære og mest fornemme opgave, at give børnene den omsorg, så de og I som forældre, føler jer trygge hos mig.

Jeg mener at børnene trives godt her hos mig,  da jeg har rig mulighed for at skabe en dag fuld af nærvær og opmærksomhed. Den lille børnegruppe sikrer, at jeres børn bliver set og hørt. Der er god plads til at være nysgerrig og udforskende, at lege med andre børn, ligesom der er masser af plads og ro til at barnet kan trække sig og få fred, hvis det er behovet.

Jeg forventer et tæt samarbejde med jer omkring jeres barn. Det er nødvendigt i forhold til at samle barnets to verdener hjemme hos jer og hos mig. Barnet er centrum for vores samarbejde og jeg vægter derfor en åben og ligeværdig dialog os imellem.

Ainoa gynger på sanse gyngen.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

05.05 | 14:52

Man kan ikke ønske sig et bedre sted til sine kæreste små.. Maybritt er fantastisk.. Hun og hendes familie har så meget kærlighed til de små børn.. Knus

...
01.05 | 10:20

Asger har været hos Maybritt i snart 12 måneder. Vi kunne ikke ønske os et bedre sted at få passet vores kæreseste Tak fordi du passer så godt på de små!

...
28.08 | 13:28

Maybritt har været vores dagplejemor i 2 år og 3 mdr. Og man kan trykt efterlade sit barn i Maybritts hænder. En varm anbefaling her fra...

...
11.06 | 08:37

I finder ikke nogen bedre til jeres børn . Maybritt er den bedste til sit job

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE