Anbefalinger

Maybritt er helt klart én vi kan anbefale.

 

Vores datter blev flyttet til Maybritt, da hun ikke rigtig trivedes det forrige sted. Hun havde et par gange været i gæstepleje hos Maybritt med stor succes, Det var derfor en rigtig dejlig oplevelse at se, hvordan vores datter blomstrede og udviklede sig, da Maybritt tog over.

 

Der gik ikke lang tid før vores datter var hjemmevant og tryg hos Maybritt. Altid en glad pige, når man afleverede og hentede. Vi er helt sikre på, at det må skyldes, at Maybritt er så omfavnende – fantastisk til at give knus! Hun er kreativ og laver mange sjove ting med børnene - også til højtiderne.

Der er ingen tvivl om, at Maybritt er glad for sit arbejde, og gerne vil børnene. Derfor kan vi helt sikkert anbefale hende.

 

Med venlig hilsen

 

Steen & Cathrine, forældre til Clara

Tlf. 4641 4152
********************************************************************************************************************************************


Maybritt, du er en verdensklasse dagplejemor. Du byder én velkommen med åbne arme, er opmærksom på det enkelte barns behov og er en observerende flue på væggen der kan fortælle sjove, skøre og herlige ting om vores barn og hendes egne erfaringer i det daglige. Det er skønt at få billeder tilsendt af sit barn der er på kælk i sneen, hygger i solen eller bare nyder en is. Vi føler en enorm varme, en inderlighed overfor vores barn og kan kun positivt anbefale at andre vælger DIG som deres ekstra støtte i det daglige.

Jeres barn vil være i kærlige omfavnende arme og jer selv ligeså. Maybritt er meget åben overfor dialog og er du i tvivl om noget, kan du altid spørge. Vores datter kommer stadig på besøg og leger hos ”Maymi”, og vi sætter stor pris på hendes åbne hjerte og hele hendes dejlige personlighed.

Din passion er at passe de små krudtugler og give dem en tryg og kærlig hverdag, og vi ønsker dig alt held og lykke fremover.

Maybritt er helt klart et besøg værd!!

Med Venlig Hilsen

Line Camilla Jacobsen

Lyndby Gade 6

4070 Kirke Hyllinge

 

32104741

21474741


*****************************************************************************************************

Et rigtig hjem med masser af hjerterum….ikke bare en institution!

 

Hvorfor skulle i vælge Maybritt til at passe jeres barn frem for en kommunal dagplejer eller en institution…..?

Det skal i fordi der er så meget varme i Majbritt hjerte, hendes hjem og hos hendes familie, at jeg ikke kunne forestille mig et mere dejligt og trygt sted at aflevere mit kæreste lille pus. Dagplejebørnene bliver som en del af Maybritt’s familie og det er tydeligt at se, at hun nærer store følelser for de små poder. Det er altid med stor glæde, at Albert bliver afleveret. Han er altid mere end glad for at skulle over i Maybritts arme og jeg føler mig altid mere end velkommen i hendes hjem. Der er ro, tryghed og hjemmelig hygge.

 

Det er også skønt at Maybritt laver en masse dejlige aktiviteter med børnene tilpasset den aktuelle børnegruppe, så de både hygger sig og bliver stimuleret. Som privat dagplejer, kan Maybritt lave nogle flere ting med børnene end en kommunal dagplejer, men hun finder lige så gerne sammen med de andre dagplejemødre, så børnene kommer til at lege med nogle flere børn.

 

Det er tydeligt at Maybritt brænder for de små poder, ellers kunne hun jo heller ikke være privat dagplejemor. Her VÆLGER man at lade sit barn passe, fordi kun det bedste er godt nok til ens kæreste pus.

 

Tusind tak Maybritt for dit altid gode humør og hjerterum.

Susi Edrén, mor til Albert


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

´mia qvistgaard | Svar 29.12.2010 21.42

enig helt enig ....mille 21344794

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

05.05 | 14:52

Man kan ikke ønske sig et bedre sted til sine kæreste små.. Maybritt er fantastisk.. Hun og hendes familie har så meget kærlighed til de små børn.. Knus

...
01.05 | 10:20

Asger har været hos Maybritt i snart 12 måneder. Vi kunne ikke ønske os et bedre sted at få passet vores kæreseste Tak fordi du passer så godt på de små!

...
28.08 | 13:28

Maybritt har været vores dagplejemor i 2 år og 3 mdr. Og man kan trykt efterlade sit barn i Maybritts hænder. En varm anbefaling her fra...

...
11.06 | 08:37

I finder ikke nogen bedre til jeres børn . Maybritt er den bedste til sit job

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE