Kost

Børnene tilbydes en sund og varieret kost hver dag. Der veksles mellem varm og kold mad til frokost. Hvis barnet skal have en meget speciel kost, skal dette selv medbringes, såsom modermælkserstatning, vælling, frugtmos, frugtgrød. Børnene får et formiddagsmåltid, frokost, og et eftermiddagsmåltid. Til måltiderne tilbydes vand og mælk. Resten af dagen får børnene vand.

Jeg lægger vægt på, at maden indtages i en rar atmosfære. Det kan være et hyggeligt dækket bord, såvel som på et tæppe ude i naturen. Et måltid handler om meget mere end mad. Det er også at øve sociale færdigheder som at sende maden rundt, vente på hinanden, holde bordskik (inden for rimelighedens grænser for små børn). Måltidet skal være en positiv oplevelse.

Jeg vil gerne give børnene et sundt forhold til søde sager. Derfor er der i hverdagen et minimalt sukkerindtag. Det søde gemmes til festlige lejligheder, såsom fødselsdage, højtider og lignende.

Vi bager jule småkager

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

05.05 | 14:52

Man kan ikke ønske sig et bedre sted til sine kæreste små.. Maybritt er fantastisk.. Hun og hendes familie har så meget kærlighed til de små børn.. Knus

...
01.05 | 10:20

Asger har været hos Maybritt i snart 12 måneder. Vi kunne ikke ønske os et bedre sted at få passet vores kæreseste Tak fordi du passer så godt på de små!

...
28.08 | 13:28

Maybritt har været vores dagplejemor i 2 år og 3 mdr. Og man kan trykt efterlade sit barn i Maybritts hænder. En varm anbefaling her fra...

...
11.06 | 08:37

I finder ikke nogen bedre til jeres børn . Maybritt er den bedste til sit job

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE